en
ro
fr
esp
Muzica:
manele noi
muzica noua
manele noi
muzica noua
manele
muzica romanesca noua
manele noi
manele noi
filme noi online
muzica noua
muzica noua
filme online


SKI -
SKI


Munti, băi termale, ski & wellness vă asigură o vacanţă de neuitat.

In această staţiune, primul “ SAT DE WELLNESS ” din Alpi, puteti găsi cazare începând cu hoteluri exclusive de 5* pana la pensiuni agroturistice – orice vă doreşte inima.

ZONA DE SKI

Telecabine moderne, piste de ski şi băi termale fierbinţi -  Bad Kleinkirchheim – este în top!
Simţiţi-vă liberi. Schiaţi şi apoi mergeţi direct în băile termale. Vă oferim rece şi fierbinte. Si vă ducem în vârful muntelui!
Ne vedem la ski.  Pe pârtia “Franz Klammer” folosită în Campionatul Mondial, cu sania noaptea sau la soare toata ziua. 103 km de piste, 97% acoperite permanent cu zăpadă. Ne vedem la Bad Kleinkirchheim.

Skipass-ul  Bad Kleinkirchheimer merita mai mult decat credeţi!
Un bilet de ski la Bad Kleinkirchheim nu include doar transport cu cele 25 de sisteme de urcare şi telecabine spre zona de ski. Se asigură şi o foarte bună condiţie a pistelor de ski. Scopul nostru este să vă uimim cu calitatea serviciilor şi a ofertelor speciale.

La Bad Kleinkirchheim ninge cu siguranţa.
Datorită sistemelor moderne de zăpadă artificială şi celor 730 tunuri de zăpadă 97% din pistele noastre pot fi acoperite în timp scurt cu zăpadă.
 
Wellness de calitate
Bad Kleinkirchheim a reuşit: este prima staţiune din Austria care a primit un certificat din partea “Alpine Wellness International Ltd.”. Acest premiu confirmă că  Bad Kleinkirchheim are mai mult de oferit decât o infrastructură bine organizată. Oferă şi o experienţă de wellness de calitate. Există numeroase hoteluri orientate spre wellness în apropierea băilor termale St. Kathrein sau Römerbad (băile romane).

Parcul Naţional Muntii Nock, cu peisajul sau original şi o bună reţea de trasee de hiking, a contribuit la rândul său la oferta diversificată de servicii.
Pentru rezervări, vă rugăm sa ne contactati.

SKI SKI
Ok
VREMEA
E
E